Goed doordachte tuinontwerpen met een mooie tuin als resultaat

Een geslaagde tuin is een plek waar u zich thuis voelt. In ons ontwerp speelt de beplanting uiteraard een belangrijke rol. Daarnaast zijn zaken als bestrating, erfafscheiding, verlichting en eventueel waterpartij of beregening eveneens belangrijke elementen voor een geslaagd nieuwe tuin. Bij het ontwerp houden we rekening met wat het beste bij ú en bij uw budget past. Van grondwerk tot bestrating en van beplanting tot erfafscheidingen, we hebben alles in huis om de complete aanleg van uw tuin te verzorgen.

professioneel Advies

U wilt graag zelf aan de slag, maar u kunt wel wat hulp gebruiken? Wij helpen u waar u ons nodig heeft met een ontwerp en/of een beplantingsplan. Uiteraard is het ook mogelijk om bepaalde onderdelen van een tuinplan door ons te laten uitvoeren, bijvoorbeeld graafwerk, grondtransport, straatwerk, etc.

Tuinaanleg

Indien wij de volledige werkzaamheden voor u gaan uitvoeren gaan wij na goedkeuring van het ontwerp aan de slag. Met enthousiasme en ervaring. Daarbij maken we gebruik van een volledig geoutilleerd machinepark. Voor iedere tuin, groot of klein, eenvoudig of uitgebreid gaan wij voor een prachtig eindresultaat.

 

 

 

 

Kervelseweg 23

Hengelo Gld

Tel. (0575) 46 26 19

info@bosman-groenspecialist.nl

 

© Bosman Groenspecialist 2016

Webdesign: www.claassen.nl